Op 21 juni 2018 zijn een aantal bedrijven in en om Zwolle bij elkaar gekomen en hebben een nieuwe netwerkgroep in het leven geroepen.

En wat doe je als er iets nieuws is ontstaan?! Juist, we hebben het een naam gegeven: Zwolle Woont!

Een netwerkgroep van installateurs, zorgverleners en leveranciers, die samen onze ouder wordende medemens wil gaan bedienen in het langer thuis blijven wonen; comfortabel, veilig en zelfstandig waar het kan.

Stel je eens voor: als oudere wil je graag zo lang mogelijk in je eigen huis blijven wonen. Je begint wat hulp nodig te krijgen, dus je begint zomaar ergens. Je loopt met enige drempelvrees de winkel van de Vegro binnen. En wat blijkt: in Zwolle bestaat een hele netwerkgroep van allemaal mensen die jouw kunnen helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en in je eigen omgeving te blijven leven. En de winkelmevrouw kent al die mensen stuk voor stuk; van gezicht en bij naam.

Dat scheelt een heleboel uitzoekwerk, moeite en frustraties!

Zwolle Woont! En wij helpen heel graag een handje mee.

Categorieƫn: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *