Christiaan Karel
van Karel Installatietechniek is de handige man van onze netwerkgroep. Hij past graag uw huis voor u aan, door bijvoorbeeld een beugel op te hangen of uw badkamer veiliger te maken”.

Christiaan vertelt:

“We worden allemaal steeds ouder en willen zelfstandig blijven wonen. Maar bij langer zelfstandig thuis wonen kunnen er ook hindernissen ontstaan binnen het huis. U kunt denken aan een drempel of de hoge instap voor het bad. Dit zijn natuurlijk niet de enigste hindernissen die kunnen ontstaan en voor iedereen is het verschillend. Wij kijken naar uw situatie en geven een advies op maat. Met het advies kunt u zien wat voor uw situatie nodig is en wij zorgen er voor dat de aanpassingen worden uitgevoerd.”

Voor meer informatie over wat Christiaan voor u kan betekenen, kijk op: www.karelinstallatie.nl/langer-thuis


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *