Wouter Dijkstra, onze netwerkpartner van het eerste uur! Al vanaf de allereerste vergadering was hij erbij! En nu is hij voorzitter van de netwerkgroep Zwolle Woont!

Wouter is eigenaar van Zelfstandig Leven. En dit vertelt hij ons erover:

Zelfstandig leven biedt, in de regio Zwolle, ondersteuning bij onbezorgd ouder worden. De ondersteuning is breed en betreft alle onderwerpen waar u tegenaan kunt lopen.

• Als de gezondheid te wensen overlaat;
• Voorkomen van fraude en misbruik;
• Meer aandacht voor je zelf en het laten regelen van praktische zaken;
• De financiën goed op orde;
• Een veilig en comfortabel huis.

Bij het willen hebben van een veilig en comfortabel huis ondersteun ik u bij vraagstukken die ontstaan op het terrein van wonen. De afweging wil ik in de woning blijven wonen of toch naar elders verhuizen. Maar ook het ondersteunen bij het op orde houden van de woning. Daarbij wordt gekeken wat nodig is om de woning toegankelijk, doorgankelijk en brand/inbraak veilig te maken. Maar ook mij het aanspreekpunt laten zijn richting andere partijen (aannemer enz.) omdat u dat zelf niet meer wil.

De ondersteuning, start met een kennismakingsgesprek, en krijgt een vervolg op basis van maatwerk of aan de hand van een abonnement. Neem voor informatie een kijkje op de website: www.zelfstandigleven.coach


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *