De energieke dames van Zorgmies Zwolle zijn de motor van onze netwerkgroep Zwolle Woont!

Gineke Meering en Majanka Heesemans hebben vanuit hun enthousiasme om mensen van dienst te willen zijn Zorgmies Zwolle opgericht.

Dit vertellen zij erover:

“KUNT U WEL WAT HULP GEBRUIKEN?
Wanneer we ouder worden of er alleen voor staan, of wanneer er sprake is van een ziekte of beperking binnen het gezin kan extra hulp welkom zijn. In veel gevallen lukt het met hulp van familie, vrienden en/of buren deze periode prima te doorstaan. Wellicht is dit niet altijd het geval, zeker niet wanneer er een langdurige situatie ontstaat, de belasting kan dan te groot worden. Een ZorgMies kan in dergelijke gevallen behulpzaam zijn en voor verlichting zorgen. Onze zorg sluit aan bij uw dagritme, op de momenten dat u dat wenst en altijd door een vast gezicht. Aandacht, integriteit en respect staan daarbij voorop. Onze ZorgMies ondersteunt en begeleidt u bij de dagelijkse activiteiten in uw huis en daarbuiten. Bijvoorbeeld bij het huishouden, het doen van boodschappen, het bereiden van een maaltijd of zij/hij houdt u of uw kinderen/ouder gezelschap.

Door onze achtergrond in de zorg is het mogelijk ons snel in te leven in iedere situatie. Uw zorgvraag is bij ons te allen tijde in goede handen. Onze dienstverlening is uniek net als ieder persoon met zijn/haar specifieke vraag. Wij gaan hierover graag met u in gesprek om samen te kijken naar de juiste hulp passend bij u als persoon en in uw situatie.”

Onze ZorgMiesen worden persoonlijk door ons geselecteerd. Zij hebben ruime levenservaring, zijn zorgzaam en prettig gezelschap.

Meer informatie over de tarieven en alle voorwaarden vindt u op onze website: www.zorgmies.nl.”

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *